Rikosoikeudelliset ja riita-asiat Raisiossa

Asianajaja Helena Peltonen tarjoaa yksityisasiakkailleen rikosoikeudellisia ja riita-asioihin liittyviä palveluja

Jos epäilet joutuneesi rikoksen uhriksi tai olet rikoksesta syytetty vastaaja, ota minuun yhteyttä jo mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Näin voin toimia tukenasi aina esitutkintavaiheesta asti, ennen kuin asia siirtyy syyteharkintaan. Otan hoitaakseni myös yksityishenkilöiden riita-asiat eli siviiliprosessit. Riitojen menestyksekäs hoitaminen vaatii ammattiosaajan apua.


Rikosoikeudelliset ja riita-asiat ovat luonteeltaan erityisen arkaluontoisia ja haluan hoitaa nämäkin tapaukset asiakasta kuunnellen ja hänen näkemyksensä huomioiden. Yli 30 vuoden kokemus alalta takaa rutinoituneen ammattilaisen otteen. 


Rikosoikeudellisia asioita ovat esimerkiksi syytetyn avustajana toimiminen, asianomistajan avustajana toimiminen, lähestymiskiellot ja esitutkinnat. Riita-asiat voivat liittyä esimerkiksi työsuhdeasioihin tai perinnönjakoon. Erimielisyydet pyritään pääsääntöisesti sovittelemaan, mutta joskus riitojen hoitaminen edellyttää etenemistä välimiesmenettelyyn tai tuomioistuimeen asti.


Rikosasioissa on mahdollisuus saada valtion varoista maksettua oikeusapua, kun kyseessä on muu kuin vähäinen rikos. Voit tiedustella lisää oikeusapuasiasta minulta.

Ota minuun rohkeasti yhteyttä jo varhaisessa vaiheessa, oli kyseessä sitten rikos- tai riita-asia.