Periaatteeni

Asiakkaan etu. Sen toteuttaminen on tehtäväni, oli kyseessä sitten riita- tai rikosasia, asiakirjan laatiminen tai muu oikeudellista harkintaa edellyttävä toimeksianto.

Tarjoan asiakkailleni pitkään kokemukseen perustuvaa, laadukasta, luottamuksellista, huolellista ja asiantuntevaa alan palvelua. Periaatteenani on kantaa vastuu asiakkaan oikeusasian hoitamisesta alusta loppuun asti.

Laatu – Intohimo

Olen intohimoinen työni suhteen. Esteet ovat haaste. Tavoitteenani on laadukas lopputulos, eikä aidan matalin kohta houkuttele.

Kokemus - Osaaminen

Minulla on vuosien kokemus erilaisista lakimiestehtävistä. Hoidan toimeksiantomme korkeiden ammatillisten laatukriteereiden mukaan.

Luotettavuus - Vaitiolo

Pyrin maksimaaliseen luotettavuuteen ja toimin Asianajajaliiton normien mukaan. Koko henkilökunta on vaitiolovelvollista. Asiakkaan materiaalit säilytetään asiaankuulumattomien näkymättömissä. Sähköposti salataan sovittaessa ja arvoesineet ovat tallelokerossa.

Hinta - Laatu -suhde

Hinta - Laatu-suhteeni on kunnossa, sillä periaatteenani on tarjota parhainta asianajopalvelua kilpailukykyisin hinnoin. Toimeksiantosopimuksen yhteydessä asiakkas saa kirjallisena hinnastoni ja yleiset sopimusehtoni. Laskutusmenettelyistä sovimme asiakaskohtaisesti.

Ystävällinen palvelu

Tavoitteenani on, että asiointi kanssani on mahdollisimman miellyttävää. Pyrin asiakaspalvelussani hoitamaan vaikeat ja joskus ikävätkin asiat vaivattomasti ja joustavasti

Ota yhteyttä kun tarvitset asiantuntevia asianajopalveluita